Kaip pranešama, „Panorama“ ir startuolio „LastMile“ naujoji maisto pristatymo iš gurmaniškų parduotuvių paslauga pradeda veikti šią savaitę – ja galima pasinaudoti apsilankius „LastMile“ tinklalapyje arba mobiliąja programėle. Prekybos centro direktorė Birutė Kalanovaitė sako, kad įgyvendinti idėją suvienyti gurmaniškų maisto produktų kategorijos nuomininkus paskatino karantino metu išryškėję pirkėjų poreikiai.

„Karantino metu pastebėjome problemą, kad pirkėjai neturi galimybės patogiai ir greitai vienoje vietoje įsigyti gurmaniškų parduotuvėlių prekių internetu į namus. Matome, kad tokia paslauga pirkėjams aktuali – poreikis gurmaniškai kategorijai pastaruoju metu sparčiai auga, lyginant 2018 ir 2019 metus prekybos centre šios kategorijos parduotuvių skaičius taip pat padidėjo“, – sako B. Kalanovaitė.

Šiuo metu startuolis „LastMile“ turi didesnę nei 130 tūkst. vartotojų bendruomenę, kuri gali rinktis produktus iš daugiau nei 30 parduotuvių, o asortimentą bendrai sudaro virš 25 tūkst. prekių. Paslauga veikia visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Informuojama, kad prekės į namus pirkėjams pristatomos per 1–2 valandas.

Atnaujintoje „LastMile“ programėlėje ir naujai paleistame internetiniame puslapyje „Panorama“ parduotuvėlių asortimentą vartotojai gali matyti atskiroje skiltyje. Vartotojams pasirinkus prekybos centro skiltį, suteikiama galimybė iš visų 13 parduotuvių užsisakyti produktų vienu metu, pritaikant bendrą pristatymo mokestį. Pirmąsias dvi savaites pristatymo paslauga Vilniuje bus teikiama nemokamai, o ja pasinaudoti gali 6 km spinduliu aplink prekybos centrą gyvenantys vilniečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)