Prieš tai Vilniuje iš viso buvo patvirtinti 6 užsikrėtimo koronavirusu atvejai egzaminuotojams. Taigi šiuo metu sostinėje iš viso teigiamas COVID-19 testas yra nustatytas 8 darbuotojams. Visi atvejai fiksuoti tame pačiame Vilniaus padalinyje, adresu Lentvario g. 7.

Visiems šiuo metu egzaminuojantiems darbuotojams Vilniuje įmonės iniciatyva pirmadienį buvo atlikti COVID-19 testai, ir jų rezultatai – neigiami.

Pasitvirtinus koronaviruso atvejams, įmonė nedelsiant apie tai informuoja Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą (NVSC). Kol laukiama informacijos iš NVSC, siekiant užtikrinti saugią įmonės veiklą, imamasi savarankiškų priemonių: dezinfekuojamos patalpos, artimą kontaktą su sergančiuoju turėjusių darbuotojų prašoma neatvykti į darbą, testuojami darbuotojai.

Kaip rašoma pranešime, tam, kad būtų skaidomi klientų srautai, dar per karantiną buvo nuspręsta Vilniuje būsimus vairuotojus egzaminuoti iš dviejų skirtingų vietų. Taigi šiuo metu B kategorijos praktikos egzaminai Vilniuje vyksta Lentvario g. 7 ir Senajame Ukmergės kel. 4 esančiuose „Regitros“ padaliniuose.

Dėl susidariusios situacijos dalis suplanuotų praktikos egzaminų yra perkeliami į kitas dienas. Siekiant užtikrinti vairavimo egzaminų paslaugų teikimą, Vilniaus filiale ilginamas darbo laikas. Taip pat ieškoma sprendimų dėl papildomų darbo dienų.

Su asmenimis, kuriems atšaukiami praktikos egzaminai, susisiekia įmonės darbuotojai ir pasiūlo kitus galimus laikus arba egzamino laikymą kitame artimiausiame padalinyje. Kitiems asmenims egzaminai, įskaitant ir teorijos, įvyks, kaip suplanuota.

Būsimi vairuotojai, kurie pajuto kokius nors ligos simptomus, kviečiami bet kuriuo metu atšaukti registraciją į egzaminą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)