Kaip rašoma pranešime, šiuo metu paslauga teikiama 32 rinkose, įskaitant Lietuvą, Vokietiją, Rumuniją, Lenkiją, Ukrainą ir Turkiją. Planuojama ją išplėsti į 178 šalis, tokias kaip Jungtinė Karalystė, Italija ir Nigerija.

„TransferGo“ ir „Visa“ suteikia galimybę siųsti ir gauti lėšas per realiuoju laiku vykdomų mokėjimų platformą „Visa Direct“. Tai reiškia, kad vartotojai, siunčiantys savo lėšas per „TransferGo“, naudosis „Visa“ tinklo sparta ir saugumu siųsdami ar gaudami pinigus užsienyje.

Informuojama, kad dėl šios partnerystės klientai gali siųsti perlaidas tiesiai į kortelę ir jiems nereikia jungtis prie internetinės bankininkystės ar ieškoti tarptautinės banko sąskaitos numerio (IBAN).

„TransferGo“ plečia veiklą ir turi daugiau nei 2 milijonus vartotojų bei pritraukė 10 mln. dolerių investicijas, leisiančias pasaulinę plėtrą bei paslaugas tarptautinių mokėjimų platformoje. Neseniai prie „TransferGo“ komandos prisijungė technologijų direktorius Edgardo Savoy bei pinigų plovimo ir sukčiavimo prevencijos direktorius Francesco Fulcoli, kurie bus atsakingi už technologinių inovacijų kūrimą ir diegimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją