Registrų centro duomenimis, bendrovė „Coral Travel Lithuania“ įsteigta spalio 19 dieną, jai vadovauja Cahitefe Kesen. Įmonės įstatinis kapitalas siekia 300 tūkst. eurų, vienintelė jos akcininkė – Turkijos „OTI Holding“.

„Coral Travel“ puslapyje nurodoma, kad bendrovė šiuo prekės ženklu veikia Turkijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Sakartvele, Ukrainoje ir Baltarusijoje ir organizuoja keliones populiariausiomis kryptimis – į Turkiją, Ispaniją, Egiptą, Graikiją, Tunisą ir kitas šalis.

„OTI Holding“ taip pat kontroliuoja kitą prekės ženklą „Odeon Tours“, Vokietijos kelionių agentūrą „Ferien Touristik“ ir apgyvendinimo paslaugų grupę „OTI Hotels & Resorts“.

Kelionės ir apgyvendinimas yra vienas labiausiai koronaviruso pandemijos paveiktų verslų. Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacija pavasarį skaičiavo, kad turistų srautai 2020-aisiais gali sumažėti 58-78 proc.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)