„Dar prieš startą šiame mieste turėjome nemažą bazę registruotų „Wolt“ vartotojų. Atsižvelgėme į gaunamas klientų užklausas ir prašymus – žinome, kad Panevėžyje esame laukiami“, – teigia „Wolt“ vadovė Baltijos šalims Liis Ristal.

„Imamės visų saugumo priemonių siekdami užkirsti kelią koronaviruso plitimui. Dar pavasarį perėjome prie bekontakčio pristatymo, kuomet paliktą užsakymą klientas randa prie durų, o restoranams ir kurjeriams-partneriams nuolat primename rekomendacijas, kaip saugoti save ir saugiai klientams pristatyti maistą“, – sako L. Ristal.

Plečiamas partnerių sąrašas

Pirmieji „Wolt“ partneriai Panevėžyje yra vieni populiariausių ir jau seniai pamėgti restoranai, tokie kaip itališkas picas siūlantys „La Parma“, Kentukio vištieną kepantys „KFC“, grilio patiekalus gaminantys „Meet Meat Grill“ ir kiti. Šiuo metu Panevėžio mieste programėlė siūlo užsisakyti patiekalų iš 25 restoranų, tačiau per ateinančias kelias savaites restoranų sąrašas bus papildytas dar 5-10 restoranų.

„Wolt“ kurjeriai-partneriai Panevėžyje, kaip ir kituose miestuose, maistą pristatys dviračiais, motoroleriais ar automobiliais. Skaičiuojama, jog Panevėžio mieste maistą paruošti ir pristatyti vidutiniškai užtruks iki 30 minučių.

„Wolt“ Panevėžyje

Įmonės vadovės teigimu, „Wolt“ plečia ne tik restoranų partnerysčių sąrašą, bet ir kurjerių komandą – plėtros Panevėžyje procesas nėra baigtas, todėl norintys turi galimybę prisijungti.

2014 m. Suomijoje įkurtas startuolis „Wolt“ veikia 23 šalyse. Visame pasaulyje įmonė bendradarbiauja su daugiau nei 20 000 restoranų, o vartotojų skaičius siekia daugiau nei 7 milijonus. 2017 m. rugsėjį Vilniuje veiklą pradėjęs „Wolt“ šiuo metu Lietuvoje veikia jau keturiuose miestuose.

Šiandien įmonėje dirba 1 500 darbuotojų, jai vadovauja jos įkūrėjas ir generalinis direktorius Miki Kuusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)