Nors darbuotojas prekybos salėje nedirbo ir tiesioginio kontakto su pirkėjais neturėjo, penktadienį, uždarius parduotuvę, bus atlikta pilna jos dezinfekcija.

„Šiuo metu susirgęs darbuotojas sveiksta namuose. Nedelsiant apie šį atvejį informavome kartu dirbusiuosius – artimą kontaktą su susirgusiuoju turėjo keturi darbuotojai. Jų pamaina, kaip ir teigiamą koronaviruso testo rezultatą gavusio kolegos, baigėsi praėjusį sekmadienį. Baigiantis darbui, darbuotojas pasijautė blogai. Peršalimo simptomus jautęs darbuotojas užsiregistravo testui, kurį jam atliko vakar ir šiandien gavo žinią apie patvirtintą užsikrėtimą COVID-19“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Penktadienį patvirtintas koronaviruso atvejis – pirmasis tarp visų prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas“ nuomininkų. Atsižvelgiant į situaciją šalyje bei atsakingų institucijų rekomendacijas, „Saulės mieste“ sustiprintu režimu atliekama paviršių dezinfekcija – tam skirtos priemonės pirkėjams patogiai pasiekiamos visame prekybos ir pramogų centre.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)