„Atnaujinti maisto prekių skyriai įgavo naują veidą, formą, pavadinimą, nuotaiką. Juose klientai ras dar platesnį maisto produktų pasirinkimą – daugiau kaip 2,2 tūkst. pavadinimų prekių“, – sako Elona Uckutė, „Kesko Senukų“ atstovė.

Anot jos, atnaujinant maisto skyrius, galvota apie skubančius ir itin laiką taupančius klientus – išalkusius meistrus ir tuos klientus, kurie nori tiesiog užkąsti. Tam asortimentas papildytas suvožtiniais, mišrainėmis, įvairiais mėsos užkandžiais, jau paruoštais pietų rinkiniais. Skubantys pirkėjai galės įsigyti ir čia pat kepamų kibinų bei bandelių, spurgų, šviežios kavos ar arbatos.

„Kesko Senukai“ plečia prekybą maisto produktais

Kartu su gamintojais ir produktų tiekėjais buvo atrinkti pagrindiniai pieno, duonos, mėsos, žuvies gaminiai, jūros gėrybės, šaldyti ir švieži kulinarijos ir konditerijos produktai, bakalėjos prekės, saldėsiai, įvairūs užkandžiai bei gėrimai.

Maisto skyriai atnaujinti didžiuosiuose miestuose esančiuose prekybos centruose: Vilniuje, Lukšio g. 34, ir Kaune, Islandijos pl. 32.

Taip pat įmonė neseniai asortimentą papildė knygomis. Siekiant išplėsti bekontakčio užsakymų pristatymo galimybes, didžiuosiuose šalies miestuose buvo įrengti „Senukų“ siuntų terminalai.

„Kesko Senukai“ įmonių tinklą sudaro 88 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Baltijos šalyse - 69 „Senukų“ parduotuvės Lietuvoje, 8 „K-Rauta“ parduotuvės Estijoje, 11 „K Senukai“ parduotuvių Latvijoje, ir viena didžiausių regione elektroninės prekybos platformų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)