Kaip rašoma pranešime, konsultacijų su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru metu buvo identifikuoti trys darbuotojai, kurie turėjo artimą kontaktą su sergančiąja. Jiems bus taikoma 14 dienų izoliacija. Kitiems darbuotojams izoliuotis nereikia, tačiau jie turės atidžiau stebėti savo sveikatos būklę.

„Tai yra pirmasis atvejis, kuomet mūsų įmonės darbuotojui yra patvirtintas koronavirusas. Darbuotoja sužinojusi tyrimo rezultatus iš karto apie tai mus informavo. Kolegė jaučiasi neblogai, linkime jai kuo greičiau pasveikti. Be abejo, aktyviai palaikome ryšį su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir teikiame visą reikalingą informaciją“, – teigia „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Atkreipiamas dėmesys, kad visi darbuotojai yra aprūpinti reikiamomis apsaugos priemonėmis, o darbas organizuojamas taip, jog būtų minimalus fizinis kontaktas su klientais ir tarp skirtingų veiklos sričių darbuotojų. Taip pat šiandien bus dezinfekuotos padalinio patalpos.

„Kasdien dedame visas pastangas ir imamės atsargumo priemonių, kurios padėtų užtikrinti klientų ir darbuotojų saugumą. Mūsų darbuotojai kiekvieną rytą matuojasi kūno temperatūrą ir laikosi visų kitų saugumo reikalavimų. Kartu sąmoningumo tikimės ir iš savo klientų“, – sako D. Prevelis.

Kviečiama šiuo laikotarpiu paslaugas atlikti tiesiog internetu regitra.lt ir visi elektroniniai užsakymai bus pristatyti į namus arba artimiausią paštomatą. Jei apsilankymas būtinas padalinyje, tuomet dėl vizito reikėtų užsiregistruoti iš anksto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)