Kaip informuojama, bent du iš kitais metais planuojamų atidaryti naujų prekybos centrų pilnai plėtojami pačios „Rimi Lietuva“.

„Ateinančiais metais prekybos tinklą plėsime ir parduotuves atidarysime tiek didžiuosiuose, tiek mažesniuose šalies miestuose. Tuo pačiu metu dairomės sklypų ir patalpų naujiems prekybos centrams įrengti miestuose, turinčiuose bent 20 tūkst. gyventojų. Priklausomai nuo vietos ir ją supančios bendruomenės, jose turime galimybę atidaryti skirtingo formato parduotuves – nuo greitam apsipirkimui pritaikytų express ir patogiam kasdieniam vartojimo prekių įsigijimui prie namų skirtų supermarket iki plataus asortimento didžiųjų hypermarket“, – sako Rosita Kucevičienė, „Rimi Lietuva“ plėtros vadovė.

Rosita Kucevičienė

Iš šiais metais duris jau atvėrusių prekybos centrų „Rimi Lietuva“, kaip nekilnojamo turto valdytoja, administruoja naujausią sostinėje, Pavilnionių gatvėje, atidarytą hypermarket formato prekybos centrą, kuriame be „Rimi“ parduotuvės veikia daugiau nuomininkų: „Gėlės“, „Vynoteka“, krautuvėlė „Dvaro mėsa“, greito maisto užkandinė „Chicken House“, „Raktinė“, „Gintarinė vaistinė“.

Tuo tarpu iš šiais metais duris dar atversiančių prekybos centrų Tarandės projektas nuo pat pradžių plėtojamas pačios „Rimi Lietuva“. Šiame objekte įmonė rūpinsis tiek supermarket formato parduotuvės atidarymu, tiek nuomos prekybinį plotą keletui smulkesnių prekybos vietų, tokių kaip vaistinė, gėlių parduotuvė. Iš kitais metais „Rimi“ tinklą papildysiančių prekybos centrų – du pilnai plėtoja pati bendrovė.

Pasak „Rimi Lietuva“ plėtros vadovės, plėtodama ir administruodama nekilnojamo komercinio turto objektus, „Rimi Lietuva“ taip pat dalyvauja ir vietos bendruomenių vystyme.

„Naujausias to pavyzdys – rugsėjo pradžioje sostinės Pašilaičių mikrorajone atidaryta „Rimi“. Čia, ruošiantis parduotuvės atidarymui, pastato savininkas įrengė šviesoforais reguliuojamą sankryžą, nutiesė naują gatvę, dviračių takus. Investicijos į rajoną, miestą siekia 120 tūkst. eurų. Ne mažiau investuota į praėjusiais metais Klipščiuose, Klaipėdos rajone, atidarytos „Rimi“ supančios bendruomenės gerbūvį – šalia parduotuvės įrengta žaidimų aikštelė, elektromobilių įkrovimo aikštelė, nauja autobusų stotelė“, – sako R. Kucevičienė.

Šiuo metu iš 64-ių „Rimi“ tinklą sudarančių prekybos centrų 15-a priklauso ir yra valdomi pačios „Rimi Lietuva“, dar 15- a įmonė valdo nuomodamasi ir administruodama ne tik prekybos centro, bet viso pastato patalpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)