Kaip rašoma pranešime, atnaujintos platformos dizainas ir naudojimo principai nesikeis, o abiejų bendruomenių nariai viską ras vienoje vietoje. Šiuo metu abi platformos vienija per pusę milijono narių Lietuvoje.

„Abi programėlės buvo vystomos „Vinted“ viduje nuo pat jų pirmųjų dienų, tad sprendimas sujungti abi platformas į vieną didelę bendruomenę buvo natūralus. Nuo šiol „Vinted“ nariai galės vienoje vietoje rasti drabužius ar kitus naudingus naudotus daiktus tiek sau, tiek šeimos nariams ir pasinaudoti neseniai atsiradusia galimybe įsigyti naudotų namų interjero detalių. Tai reiškia, kad „Vinted“ gerokai padidės siūlomų prekių kiekis, o pardavėjai turės galimybę savo dėvėtus daiktus parduoti kur kas greičiau“, – sako Mantas Mikuckas, „Vinted“ pirmasis investuotojas ir vykdomasis direktorius.

Visi „Mūsų mažyliai“ ir „Vinted“ nariai bus kviečiami perkelti savo paskyras į atnaujintą „Vinted“ platformą. Susijungimo procesas vyks etapais, nariai iš vienos platformos į kitą bus perkeliami palaipsniui. Jiems reikės parsisiųsti naują programėlę, o skelbimai, atsiliepimai, sekėjai, profilio nuotrauka ir aprašymas bus perkelti automatiškai. Bendruomenės nariai taip pat galės pasirinktinai perkelti ir savo mokėjimo detales.

Jei vartotojas turi paskyras abiejose platformose, jam bus pasiūlyta jas sujungti atnaujintoje „Vinted“ programėlėje bei toliau pirkti ir parduoti naudotas prekes visai šeimai vienoje vietoje.

Visų paskyros duomenų perkėlimas truks iki kelių minučių, o bendruomenės nariai pirkti ir parduoti prekes galės iš karto.

Atnaujinta „Vinted“ programėlė veiks taip pat, kaip anksčiau, turės tokią pačią vartotojo sąsają – nariai tiesiog taps didesnės ir įvairesnės bendruomenės, perkančios ir parduodančios naudotas prekes, dalimi. Vykstant paskyrų perkėlimo etapui, ankstesnės platformų versijos kurį laiką dar bus prieinamos, kol visi duomenys bus perkelti – nariai galės užbaigti pradėtus pardavimus ir pirkimus, pokalbius su bendruomenės nariais ir klientų aptarnavimo specialistais.

„Žvelgiant iš techninės pusės, užsibrėžėme tikslą, kad nariams šis pokytis būtų kuo paprastesnis ir sklandesnis – anksčiau niekada nesame sujungę tokių dviejų didelių bendruomenių. Be abejonės, viso proceso metu turėjo būti užtikrintas duomenų privatumas, laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento nuostatų“, – teigia M. Mikuckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)