Kaip Delfi informavo „Lietuvos pašto“ Korporatyvinių reikalų departamento projektų vadovė Monika Pivoraitė, nauja savitarnos svetainė Manosiuntos.post.lt šiuo metu turi laikinų techninių nesklandumų, dėl kurių negalima prisijungti prie svetainės.

„Laikinai negalima prisijungti, sprendžiame šį klausimą ir darome viską, kad kuo greičiau viską sutvarkytume. Manau, kad ilgai neturėtų užtrukti“, tikina ji.

Kadangi negalima prisijungti prie savitarnos sistemos, internetu negalima formuotis siuntų, matyti siuntimo istorijos, ieškoti siuntų.

Senoji savitarnos versija Lpexpress.lt taip pat neveikia dėl tų pačių priežasčių, mat iš jos vartotojai yra nukreipiami į naująją svetainę.

Kiek vėliau LP atstovė informavo, kad prisijungti prie savitarnos jau galima, tad šiuo metu veikia pašto siuntų formavimas ir kitos paslaugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)