„Šiuo metu svarbiausias mūsų prioritetas yra lankytojų ir darbuotojų saugumas, saugaus apsipirkimo užtikrinimui skiriame didžiausią dėmesį. Dėl šios priežasties rudeninio „Jamam“ šiemet nusprendėme neorganizuoti. Tikimės, kad šios akcijos gerbėjai supras tokio mūsų sprendimo motyvus ir jį palaikys“, – sako „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Šiemet dėl koronaviruso plitimo rizikos ir karantino ribojimų „Akropoliuose“ nevyko ir gegužės mėnesį rengiamas pavasarinis „Jamam“ išpardavimas.

Du kartus per metus vykstančio išpardavimo „Jamam“ metu „Akropolio“ prekybos ir pramogų centruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose ankstesniais metais apsipirkdavo daugiau nei 400 tūkst. pirkėjų. „Jamam“ akcijos pradėtos rengti nuo 2009 metų.

Investuoja į papildomas saugumo priemones

Kaip pranešama, į priemones, skirtas virusų prevencijai, „Akropolis Group“ papildomai investuoja 100 tūkst. eurų. Pagrindinė šių investicijų dalis skirta įrangai, kuri automatizuotai UV spinduliais dezinfekuos eskalatorių ir travelatorių (judamųjų takų) porankius, taip pat orą liftų kabinose. Įranga „Akropoliuose“ bus įdiegta iki spalio pabaigos.

Šiuo metu prie įėjimų į prekybos centrus, alėjose bei biurų zonose veikia dezinfekcinio skysčio dalytuvai, papildomos šio skysčio stotelės stovi prie informacijos centrų, kitose vietose. Naudojant dezinfekcines priemones reguliariai valomos bendros erdvės ir dažniausiai liečiami paviršiai, visu pajėgumu veikia ventiliacinės sistemos, periodiškai keičiami oro filtrai. Į „Akropolius“ įleidžiami tik apsaugines veido kaukes dėvintys lankytojai, apsaugos darbuotojai jiems primena laikytis saugaus tarpusavio atstumo ir dezinfekuoti rankas.

„Akropoliuose“ dirbantys žmonės taip pat laikosi griežtos rankų higienos, stebi savo sveikatą bei dėvi apsaugines nosį ir burną dengiančias veido kaukes.

„Tiek darbuotojams, tiek lankytojams nuolat primenama, kad pajutus bet kokius peršalimui būdingus simptomus jie nesilankytų ne tik prekybos ir pramogų centruose, tačiau apskritai visose viešose vietose, ir savo bei kitų saugumui tiesiog liktų namuose“, – sako D. Mertinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)