Kaip rašoma pranešime, į šią plėtrą bendrovė ketina investuoti apie 1 mln. eurų.

„Per pirmus karantino mėnesius pristatėme beveik tris kartus daugiau siuntų nei tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, o paštomatų užimtumas visada buvo 100 proc. ar didesnis. Siekdami paspartinti procesus ir užtikrinti kokybiškas paslaugas, labiausiai apkrautus paštomatus aptarnaudavome keletą kartų per dieną. Prognozuojame, kad kalėdiniu laikotarpiu siuntų bus dar daugiau negu karantino piko metu todėl tinklo plėtra yra būtina“, – sako „Omniva LT“ vadovas Simonas Bielskis.

Papildomi paštomatų skyrelių moduliai bus paskirstyti atsižvelgiant į dabartinių paštomatų apkrovą – pirmiausia bus papildyti populiariausi paštomatai. Paštomatų tinklo plėtrą planuojama pradėti lapkritį ir pabaigti iki gruodžio vidurio.

„Kalėdiniu laikotarpiu didžiuosiuose Lietuvos miestuose taip pat planuojame įrengti mobiliuosius siuntų atsiėmimo punktus, kuriuose klientai siuntinius galės atsiimti bekontakčiu būdu. Aptarnauti augančius siuntų srautus taip pat padės naujas, dvigubai didesnis Vilniaus rūšiavimo terminalas, į kurį persikelsime lapkričio pradžioje“, – teigia „Omniva LT“ operacijų departamento direktorė Giedrė Vaitekūnaitė.

Ruošdamasi sezono pikui, įmonė taip pat ketina samdyti naujų darbuotojų tiek siuntoms rūšiuoti, tiek joms pristatyti. Siekiant paspartinti siuntų pristatymo procesą ir sumažinti judėjimą tarp rūšiavimo terminalų, bendrovė planuoja pasitelkti ir papildomas siuntų rūšiavimui skirtas patalpas tuose miestuose, kuriuose neturi savo rūšiavimo terminalų. Taip pat planuojama atnaujinti budinčių kurjerių paslaugas prie paštomatų.

Praėjusiais metais „Omniva LT“ į plėtrą investavo 4 mln. eurų – bendrovės valdomas paštomatų tinklas išaugo iki 300, tarp jų – ir pirmasis paštomatas Kuršių nerijos pusiasalyje, Nidoje. Šiuo metu „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)