Specialistė svarstė, kad tarp šalių, į kurias lietuviai artimiausiu metu dar galės keliauti poilsiniais tikslais turėtų išlikti kitos dvi Baltijos šalys – Latvija ir Estija.

„Turbūt liks Latvija, Estija. Žmonės atranda gerų vietų ir Estijoje. Bet tikrai – šalių mažėja. Tik mūsų kaimynės kažkaip gerai laikosi“, – sakė ji.

Savo ruožtu sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sakė, kad jei užsikrėtusiųjų Covid-19 rodiklis šalyje viršija 10/100 tūkst., jis į tokią šalį nekeliautų.

Delfi primena, kad šią savaitę paveiktų Europos Sąjungos šalių sąrašą papildė Vokietija, šioje šalyje sergamumo rodikliui per paskutines 14 dienų viršijus 16 atvejų 100 tūkst. gyventojų. Iš paveiktų šalių atvykusiems ar per paveiktas šalis keliavusiems žmonėms yra privaloma izoliuotis. Su visu paveiktų šalių sąrašu galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)