„Didžiuosiuose Registrų centro klientų aptarnavimo padaliniuose jau nuo šių metų pradžios esame įsidiegę modernias eilių valdymo sistemas, kurios leidžia realiu laiku matyti klientų srautus, identifikuoti tuo metu didžiausią paklausą turinčias paslaugas ir ties jomis sutelkti klientų aptarnavimo specialistus. Analogiškus įrankius netrukus turėsime ir valdydami į įmonės Konsultacijų centrą besikreipiančių klientų srautą“, – sako Registrų centro Klientų aptarnavimo direktorė Daiva Karaliūnienė.

Registrų centras teigia neseniai pasirašęs Konsultacijų centro įrangos, jos diegimo ir aptarnavimo paslaugų sutartį, pagal kurią bus įsigyta techninė ir programinė įranga: užklausų valdymo platforma, nauji telefono aparatai, ausinės ir kita reikalinga įranga.

Pasak D. Karaliūnienės, nauji sprendimai leis operatyviai identifikuoti klientų poreikį ir sutelkti įmonės konsultantus į tas sritis, kurios tuo metu gyventojams ir verslui yra aktualiausios.

Šiuo metu Registrų centro Konsultacijų centro specialistai kiekvieną dieną atsako į maždaug 1,5 tūkst. skambučių. Per karantiną (kovo-birželio) mėnesiais skambinančiųjų srautas atskiromis dienomis buvo išaugęs net iki 5 tūkst. skambučių per dieną, nurodoma Registrų centro pranešime.

Daugiau kaip 110 tūkst. eurų vertės Konsultacijų centro įrangos sutartis rugpjūčio pradžioje pasirašyta su išmaniosios infrastruktūros sprendimų bendrove „Fima“. Skambučių aptarnavimo funkcionalumus ir kitas naujoves numatoma įdiegti iki šių metų lapkričio mėnesio.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)