Viktorija Beatričė Radzevičienė, „Via Jurmala Outlet Village“ vystančios bendrovės „Outletico“ direktorė, sako, kad pirmojo Baltijos regione išparduotuvių miestelio atidarymo nekantriai laukia ir Lietuvos verslas.

„Lietuvos įmonės mūsų miestelyje užima maždaug 20 procentų viso ploto. Manau, kad šis skaičius ilgainiui dar didės. Kai kurioms iš jų tai bus pirmasis žingsnis į kaimyninės šalies rinką. Savo koncepcija mes esame labai panašūs į vakarų Europos pirkėjų pamėgtas vietas. Pavyzdžiui, prie Berlyno esantį „Metzingen“ išparduotuvių parką ar greta Dublino įsikūrusį „Killdare Village“. Todėl labai tikiuosi, kad mus pamėgs ne tik Lietuvos verslininkai, tačiau ir pirkėjai“, – teigia V. B. Radzevičienė.

Atidarymo proga „Via Jurmala Outlet Village“ pirkėjus pakvies į dvi savaites truksiančią šventę, kurios metu pirmųjų lankytojų lauks ypatingi pasiūlymai ir pramogos.

„Dėl visiems suprantamų priežasčių – masiniams renginiams taikomų apribojimų – teko atsisakyti minties surengti didelę „Via Jurmala Outlet Village“ atidarymo šventę. Nuo pats projekto pradžios skyrėme ypač daug pastangų tam, kad užtikrintumėme pirkėjų, darbuotojų, partnerių ir klientų saugumą. Pavyzdžiui, mūsų projektas unikalus tuo, kad čia nėra uždarų bendrų erdvių, koridorių, praėjimų, kuriuos jungtų viena ventiliavimo sistema. Kiekviena parduotuvė ar kavinė turi atskirą įėjimą, autonominę oro vėdinimo ir kondicionavimo sistemas, darbuotojams skirtą sanitarinį mazgą“, – sako V. B. Radzevičienė
„Via Jurmala Outlet Village“ pirkėjai galės įsigyti maždaug 100 pasaulyje garsių prekių ženklų drabužių, avalynės, aksesuarų su 30–70 proc. nuolaida. Čia veiks Guess, Puma, Tommy Hilfiger, Ecco, Stefanel, Ermenegildo Zegna, Levi’s, Camel Active, Lee Wrangler, NS King, Sizeer, Crocks, Billionaire, Burberry, Brunello Cucinelli, Pako Lorente, Napapijri ir kitos parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)