Kaip rašoma pranešime, BCT Klaipėdos LEZ įsigijo 0,5 ha sklypą, kuriame šiemet planuoja pradėti 1900 kv. m ploto gamybinio pastato su administracine dalimi statybas. Statybų projektą valdys ir koordinuos antrinė Klaipėdos LEZ bendrovė – UAB „LEZ projektų valdymas“.

„Vakarų kompanijos jau kurį laiką svarstė grąžinti gamybą arčiau namų, o tokiems verslams Lietuva yra bene optimaliausias taškas tiek dėl geografinės padėties, tiek ir dėl talentų, infrastruktūros ir kultūrinių panašumų. Džiaugiamės, kad BCT plėtra iš dalies yra šios tendencijos rezultatas“, – Klaipėdos LEZ vadovas Eimantas Kiudulas.

Didžiąją dalį BCT produkcijos sudaro laidų rinkiniai, elektros komponentai, valdymo spintos ir individualūs sprendimai. BCT tiekia komponentus tokioms įmonėms kaip „Light Conversion“ (lazeriams), „Elinta“ (3D kojų skeneriui). BCT taip pat gamina komponentus Švedijos policijos naudojamoms išmaniosioms ausinėms.

Šiuo metu BCT dirba daugiau kaip 80 specialistų.

Elektros komponentų sektoriuje Klaipėdos LEZ jau veikia tokios kompanijos kaip „Yazaki“, „Baltijos Eukutekas“, „Albright International“ ir kitos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)