Sonatos Gutauskaitės-Bubnelienės paskyrimui SEB banko valdybos nare jau pritarė ir Lietuvos bankas bei Europos centrinis bankas.

„Mano kelias SEB grupės įmonėse prasidėjo prieš du dešimtmečius, dirbau skirtingose komandose ir įvairiose banko veiklos srityse bei rinkose. SEB gyvybės draudimo bendrovėje baigiau pirmąją darbo valdyboje mokyklą. Kelionę tęsiau Baltijos šalių tarnyboje, kur galiu dar plačiau pažvelgti į mažmeninės bankininkystės rinką trijose šalyse. Tikiu, kad šių patirčių ir įgūdžių sinergiją galėsiu panaudoti siekiant mūsų visų bendro tikslo – teikti pasaulinio lygio paslaugas SEB klientams“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė.

Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė tapusi banko valdybos nare ir toliau vadovaus Mažmeninės bankininkystės tarnybai SEB banke Lietuvoje ir Baltijos šalyse.

Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovės pareigose ji dirba nuo 2019 m. birželio, o spalį pradėjo eiti ir SEB Lietuvoje Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovės pareigas. Sonata SEB dirba daugiau kaip 20 metų ir karjerą pradėjo Klaipėdos filiale, po to vadovavo filialui Mažeikiuose. Vilniuje dirbo Verslo plėtros departamente, vėliau vadovavo Vilniaus finansinių paslaugų centrui ir Rytų regionui. Prieš prisijungdama prie Baltijos šalių tarnybos buvo „SEB gyvybės draudimo“ generaline direktore ir valdybos pirmininke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)