Dvejų metų kadencijai išrinkta ir valdyba – į ją naujai išrinkti Indrė Jonaitytė-Gricė, advokatų kontoros „Walles Burgienė, Rečiūnas ir partneriai“ partnerė bei „Citus“ įkūrėjas ir akcininkas Mindaugas Vanagas. Valdybos nariais lieka „Eikos“ valdybos pirmininkas Robertas Dargis, „Hanner“ vadovas Arvydas Avulis, advokatų kontoros „Sorainen“ partnerė, Nekilnojamojo turto ir statybų praktikos grupės vadovė Lietuvoje Aušra Mudėnaitė, UAB „Eriadas“ akcininkas Donatas Jurevičius, UAB „SEE Eiendom LT“ vadovas Egidijus Damulis, „Inreal“ grupės vadovas Gediminas Pruskus, UAB „YIT Lietuva“ vadovas Kęstutis Vanagas ir UAB „Ober-Haus“ nekilnojamas turtas valdybos pirmininkas Vytas Zabilius.

„Vienas svarbiausių uždavinių per dvejų metų kadenciją bus stiprinti ryšius su giminingomis Lietuvos ir tarptautinėmis profesinėmis ir verslo organizacijomis siekiant tobulinti verslo aplinką bei auginti skaidrumo ir viešos atskaitomybės standartus“, – sako M. Statulevičius.

Tarp svarbiausių uždavinių jis įvardija ir dialogo stiprinimą su visomis miestų kūrėjų grupėmis: architektais, vietos bendruomenėmis, miestų ir valstybės įstaigomis.

Dvejų metų kadencijai išrinktas M. Statulevičius toliau eis ir administracijos vadovo pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)