Anot pranešimo, bendrovės sujungtos siekiant stiprinti pozicijas Baltijos šalyse.

„Sujungę bendroves, tampame dvigubai didesni ir stipresni – regione užimama rinkos dalis išauga iki 12,2 proc. Dviejų bendrovių sukaupta patirtis ir žinios leis pasiūlyti dar daugiau reikalingų draudimo sprendimų mūsų klientams – ypač daug dėmesio skirsime gyventojų turto apsaugai ir smulkiojo bei vidutinio verslo poreikiams“, – pranešime sakė „Compensa Vienna Insurance Group“ valdybos pirmininkas Deividas Raipa.

Prieš susijungimą „Compensa Vienna Insurance Group“ Baltijos šalyse užėmė 5,8 proc., o „Seesam Insurance“ – 6,4 proc. rinkos.

Užbaigus bendrovių sujungimą „Compensa Vienna Insurance Group“ perėmė „Seesam Insurance“ turtą, teises ir pareigas, sutartis su klientais, draudimo portfelius, darbuotojus ir turtą. Taip pat buvo prijungtos draudimo agentavimo paslaugas teikiančios bendrovės „Compensa Services LT“ ir „Compensa Services LV“.

Bendrovės būstinė įsikūrusi Lietuvoje, o Latvijoje bei Estijoje veikia filialai. Lietuvoje bei Latvijoje bendrovė veikia su prekių ženklu „Compensa Vienna Insurance Group“, o Estijoje – su prekių ženklu „Seesam Insurance“.

Susijungusios bendrovės valdybos pirmininkas yra D. Raipa. Valdybos nariai – „Compensa Vienna Insurance Group“ finansų direktorius Nicolas Mucherlas ir Estijos filialo vadovas Andris Puvis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)