Kaip rašoma pranešime, šiam duomenų perkėlimui bankas ruošėsi kelerius metus. Tai yra paskutinis žingsnis bankų sujungimo procese – po jo visi „Luminor“ klientai bus sujungti į vieną platformą ir naudosis vienodomis paslaugomis. Iš viso į vieningą sistemą bankas vienu kartu perkels net 50 tūkst. buvusių „Nordea“ klientų.

Perkėlimo darbai mažiau palies „Luminor|DNB“ klientus, kurių duomenys į vieningą sistemą jau buvo perkelti anksčiau. Todėl klientai, turintys aktyvias „Visa“ korteles, galės naudotis bankomatais ir atsiskaityti jomis visuose prekybos taškuose, tačiau mokėjimai šiomis kortelėmis elektroninėse parduotuvėse bus iš dalies apriboti.

Grafikas

Laikinus banko paslaugų apribojimus daugiau pajus buvę „Nordea“ klientai. Bankas pataria šiems klientams turėti grynųjų šiam savaitgaliui, kadangi „MasterCard“ ir „Maestro“ kortelės bus užblokuotos nuo penktadienio vakaro. Tačiau šis apribojimas truks labai trumpai, nes jau nuo šeštadienio popietės klientai galės naudotis naujosiomis „Visa“ kortelėmis. Sąskaitų numeriai klientams nesikeis.

Grafikas

Kai banko paslaugos bus vėl prieinamos, į vieningą sistemą perkelti vartotojai pradės naudotis „LuminorIDNB“ interneto banku ir mobiliąja programėle. Prie interneto banko galės jungtis Smart-ID, mobiliuoju parašu arba naujuoju kodų generatoriumi, jeigu klientas jį turi. Tarptautiniams mokėjimams bus naudojamas naujas SWIFT/BIC kodas – AGBLLT2X.

Po šio savaitgalio „LuminorIDNB“ vartotojai naudosis banko paslaugomis kaip ir anksčiau – jiems niekas nesikeičia. Tuo tarpu perkeltų „LuminorINordea“ klientų laukia keletas naujovių naudojantis banko paslaugomis, su jomis klientai buvo supažindinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)