Kaip rašoma pranešime, „TransferGo“ klientų bazę daugiausia sudaro migrantai, siunčiantys pinigus savo šeimos nariams į gimtinę. Bendrovės teigimu, birželio mėnesį bendrovės paslaugomis besinaudojančių vartotojų skaičius viršijo du milijonus.

Per savo veiklos laikotarpį „TransferGo“ jau įvykdė daugiau nei septynis milijonus piniginių perlaidų. Bendrovės paslaugomis aktyviausiai naudojasi lietuviai – jie iki šiol yra įvykdę 2,5 mln. piniginių perlaidų, virš milijono jų atlikta ir Rumunijoje bei Lenkijoje. Pasak D. Dvilinsko, atliekamų pervedimų skaičius 30 proc. išaugo pastaraisiais mėnesiais, šalims įvedus karantino režimą.

„Karantino metu buvome ypač priklausomi nuo skaitmeninių perlaidų ir elektroninių mokėjimų, o žmonėms vis rečiau naudojantis grynaisiais pinigais mūsų paslaugos tapo svarbesnės, nei bet kada anksčiau“, – teigia „TransferGo“ generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų Daumantas Dvilinskas.

Kaip nurodoma, iš viso, naudojantis „TransferGo“ paslaugomis, pinigus galima siųsti iš 33 į daugiau nei 65 valstybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)