„Decathlon“ parduotuvė įsikurs naujame prekybos ir pramogų centre „Saga“ Rygoje. „Decathlon“ parduotuvė naujajame prekybos centre užims 5250 kv. m. plotą – ir tai bus didžiausia bendrovės parduotuvė Baltijos šalyse, aplenkianti parduotuvę Vilniuje, užimančią 5000 kv. m.

„Turėdami jau pusantrų metų sėkmingai veikiančios „Decathlon“ parduotuvės Vilniuje pavyzdį, esame pasirengę atidaryti antrąją „Decathlon“ parduotuvę Baltijos šalyse, kuri duris klientams atvers jau šį rudenį Rygoje. Paskutiniu metu sportas sparčiai populiarėja Baltijos šalyse bei tampa vis svarbesne žmonių gyvenimo dalimi“, – teigia „Decathlon“ Rygoje vadovas Jordane Czapski.

„Kurdami prekybos ir pramogų centro „Saga“ koncepciją, nusprendėme, kad jis bus kitoks nei įprastiniai prekybos centrai. „Saga“ pirmiausia yra sporto centras, kuriame sporto aistruoliai gali rasti viską, ko tik jiems gali prireikti, mat jame pateikiamas itin platus sporto įrangos ir prekių pasirinkimas. Čia galima išklausyti sporto ekspertų konsultacijų ir išbandyti dominančias sporto prekes, sporto ir fitneso klubus, lauko bei vandens sportą. Pavyzdžiui, įkūrėme lauko krepšinio aikštelę, specialiai pritaikytą „Decathlon“ pirkėjų ir sporto mėgėjų reikmėms. Joje bus galima testuoti prekes bei rengti lauko treniruotes ir nedideles varžybas“, – sako UAB „VPH“ partneris Barry Nabuurs.

Informuojama, kad naujojoje „Decathlon“ parduotuvėje bus galima įsigyti prekių 70-čiai skirtingų sporto šakų.

Prekybos ir pramogų centras „Saga“ derins prekybos, pramogų, sporto ir biuro centro funkcijas susitelkiant ties keturiais segmentais – namų apyvokos, kasdienėmis, sporto ir pramogų prekėmis. Šalia centro planuojama įrengti tvenkinį, kurį sups rekreacijai skirta erdvė.

Naujasis gyvenimo būdo prekybos centras „Saga“ užims 57.000 kv. m plotą, jo parkavimo aikštelė talpins 2000 automobilių. Planuojamos investicijos į centrą sieks 68 mln. Eur.

„Decathlon“ tinklas, įkurtas Prancūzijoje, valdo daugiau nei 1.400 parduotuvių 47 šalyse Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Afrikoje, Azijoje. Iš viso bendrovėje dirba apie 80000 žmonių.

„Saga“ prekybos centras yra vystomas SIA „VPH Latvia“, kuri vysto ir valdo pasaulinės klasės komercinį nekilnojamą turtą tarptautiniams ir vietiniams klientams Baltijos šalyse ir Baltarusijoje. Tarp „VPH“ įgyvendintų projektų: prekybos slėnis „Nordika“ ir „Decathlon“, įsikūrę prie „Ikea“ Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)