Apie tai įmonė pranešė Užimtumo tarnybai. „Sodros“ duomenimis, įmonėje iš viso dirba 6224 darbuotojai.

„Palink“ 2018 metais uždirbo 22,217 mln. eurų – 2,3 karto daugiau nei 2017-aisiais (9,866 mln. eurų), rodo Registrų centro duomenys, jos pajamos buvo 649,42 mln. eurų – 1 proc. daugiau (642,9 mln. eurų).

„Iki“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė komentuoja, kad atleidimai susiję su konditerijos gamybos pertvarka.

„Augant pirkėjų lūkesčiui įsigyti kuo šviežesnių produktų, buvo priimtas sprendimas perorientuoti konditerijos gamybą, koncentruojant ją 3 regioninėse kepyklose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje ir plečiant duonos ir bandelių kepimą parduotuvėse. Stiprinsime vietoje kepamų gaminių gamybą 26 parduotuvėse įrengtose mažose kepyklose, taip pat parduotuvėse įrengtose krosnyse. Taip pirkėjams suteiksime galimybę įsigyti šviežių gaminių. Stiprinant vietinę kepinių gamybą bus uždaryta Panevėžio kepykla, kurioje dirba 49 darbuotojai.

Remdamiesi įstatymų numatyta tvarka, apie tai informavome Užimtumo tarnybą ir įteikėme darbuotojams įspėjimo apie atleidimus lapukus. Tačiau šiuo metu negalime pasakyti, kiek darbuotojų ir ar iš vis bus atleista, nes pokalbių su darbuotojais metu sieksime susitarti dėl jų darbo galimybių kitose mūsų kepyklose ar parduotuvėse“, – nurodo ji.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)