Kaip rašoma pranešime spaudai, praėjusią savaitę vienas bendrovės steigėjų bei ilgametis direktorius Vytenis Labanauskas ir jo šeimos nariai pardavė 15,4 proc. visų įmonės akcijų. AB „K2 LT“ valdybos narys Redas Kristanavičius įsigijo dalį parduotų akcijų ir šiuo metu jo valdoma akcijų dalis pakilo nuo 10,3 proc. iki 13,8 proc. Likusias akcijas įsigijo įmonės akcininkas UAB „RGK Invest“ (turėjęs 6,2 proc.) ir vienas naujas investuotojas.

„K2 LT“ direktorius Bernardas Vilkelis sako, kad konsoliduodami didesnį akcijų paketą, akcininkai rodo pasitikėjimą įmonės veiklos rezultatais, vykdoma veikla ir plėtros planais. 2019 m. buvo rekordiniai lietuviško kapitalo bendrovės istorijoje – įmonė uždirbo kiek daugiau nei 505 tūkst. grynojo pelno. Tuo tarpu vykdoma plėtra apims naujas veiklos sritis ir geografiją, įmonė žmonėms pasiūlys naujo standarto paslaugų ir tokiu būdu prisidės prie laidojimo ceremonijų standarto formavimo šalyje.

Bernardas Vilkelis

Atsisveikinimo namai „Rekviem Kaunas“ statomi 30 arų sklype Kaune, Jonavos g. Projektas iš dalies yra finansuojamas SEB banko. Iš viso į šį projektą investuojama daugiau kaip 1,2 mln. eurų, o atidarymas planuojamas trečiąjį šių metų ketvirtį. Naujos koncepcijos moderniuose atsisveikinimo namuose bus teikiamos visos svarbiausios ritualinės atsisveikinimo paslaugos po vienu stogu. Specialioje erdvėje su vaizdu į Neries upę bus siūlomi ir gedulingi pietūs.

Antrasis suplanuotas plėtros etapas – atsisveikinimo namai su kremavimo linija Vilniaus rajone. Bendrovė yra įsigijusi sklypą, kuriame yra suprojektuoti atsisveikinimo namai ir krematoriumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)