Darbuotojus atleisti esą būtina, kad bendrovė išgyventų iki to laiko, kai žmonės vėl pradės keliauti, teigė „Airbnb“ generalinis direktorius Brianas Chesky'is.

„Visi kartu išgyvename didžiausią mūsų gyvenimo krizę, kuriai prasidėjus, pasaulio kelionių sektorius visiškai sustojo“, – tvirtino vadovas.

Tiesa, „Airbnb“ atleistiems darbuotojams suteiks 12 mėnesių trukmės sveikatos draudimą. Atleidžiami bus „Airbnb“ darbuotojai visame pasaulyje.

„Visos „Airbnb“ komandos bus paveiktos. Daugelis komandų bus sumažintos pagal tai, kaip jos atitinka naujus „Airbnb“ tikslus“, – teigė B. Chesky'is.

Bendrovė taip pat sumažins investicijas į transportavimą, viešbučius ir kitas veiklos šakas, kurios nėra tiesiogiai susijusios su šeimininkais, kurių būstai yra pateikiami platformoje.

„Airbnb“ balandį tikino investuosianti milijardą dolerių į veiklos restruktūrizaciją, kuri esą leis bendrovei ištverti koronaviruso pandemiją ir atsigauti po jos. Tuo metu B. Chesky'is tvirtino, kad investicijos padės „Airbnb“ sustiprinti būstais besidalijančių šeimininkų tinklą.

Neseniai bendrovė paskelbė apie naujus „valymo protokolus“, kurie turėtų nuraminti dėl koronaviruso nerimaujančius keliautojus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)