Didžioji dalis – 239 mln. eurų – pasiskirstyta Ekonomikos ir inovacijų ministerijai finansinėms priemonėms įgyvendinti ir palūkanoms iš dalies kompensuoti.

2 mln. eurų skirta Kultūros ministerijai meno kūrėjų kūrybinių prastovų išmokoms mokėti.

Beveik 3 mln. eurų skirta Sveikatos apsaugos ministerijai, iš jų 1,9 mln. eurų – ekstrakorporinės membraninės oksigenacijos (EKMO) sistemoms įsigyti, siekiant efektyviai gydyti ypač sunkios būklės pacientus, kuriems diagnozuota koronaviruso infekcija, 700 tūkst. eurų skirta Užkrečiamųjų ligų ir jų sukėlėjų valstybės informacinei sistemai modernizuoti, 330 tūkst. eurų – koronaviruso sukeltos ligos valdymo statistinės metodikos rengimo ekspertų paslaugoms įsigyti, testams ir kitoms prekėms, reikalingoms greitųjų testų validavimo procedūroms atlikti ir vakuuminio atsiurbimo sistemoms, įsigyti.

24,7 tūkst. eurų skirta Elektrėnų savivaldybės administracijai viešosios įstaigos Abromiškių reabilitacijos ligoninės patalpoms, būtinoms pacientams, kuriems taikytinas būtinasis hospitalizavimas ar būtinasis izoliavimas, pritaikyti – pastatų apsaugos priemonėms įsigyti ir joms įrengti bei apsaugos paslaugas teikiančių įmonių paslaugoms apmokėti.

Kaip posėdyje sakė finansų ministras Vilius Šapoka, Susisiekimo ministerija taip pat kreipėsi su prašymu įtraukti papildomą lėšų poreikį Lietuvos pašto teikiamos periodinių leidinių pristatymo kaimo vietovėse ir miestuose paslaugos kaštams kompensuoti už du mėnesius. Suma sudaro beveik 600 tūkst. eurų. Šiam pasiūlymui taip pat pritarta.