Informuojama, kad neterminuota bendradarbiavimo sutartis Lietuvoje įsigaliojo balandžio 20 dieną, „Circle K“ su „Bolt“ bendradarbiaus ir Latvijoje bei Estijoje.

Nuotolinio „Circle K“ maisto užsakymo paslauga per programėlę „Bolt Food“ startavo Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, artimiausiu metu tikimasi įžengti į Panevėžio ir Šiaulių rinkas.

„Šiuo sudėtingu visai ekonomikai metu savo veiklą plečiame diegdami sprendimus, kurie išlaikytų socialinę distanciją ir mažintų galimų tiesioginių kontaktų kiekį. Vertindami klientų poreikius apie panašų bendradarbiavimą svarstėme jau kuris laikas, pandemija tiesiog paspartino planų įgyvendinimą. Kartu tikimės suaktyvinti ekonominį aktyvumą, kuris padeda išlaikyti darbo vietas ir mokėti mokesčius ne tik mums, bet ir mūsų verslo partneriams – gamintojams, prekių ir paslaugų tiekėjams“, – sako „Circle K Lietuva“ generalinis direktorius Skirmantas Mačiukas.

Per „Bolt Food“ programėlę iš „Circle K“ degalinių galės užsisakyti dešrainių, mėsainių, įvairių sumuštinių, taip pat salotų, avižinės košės, kepinių, saldžių ar sūrių užkandžių, makaronų, sausų pusryčių, šaltų gėrimų. Į programėlės asortimentą įtrauktos ir būtinosios, bei higienos prekės, tokios kaip drėgnos servetėlės rankoms, rankų dezinfektantas.

„Circle K“ kol kas neprognozuoja, kokius pardavimus padės pasiekti partnerystė su „Bolt“.

Daugiau kaip 900 darbo vietų įkūrusi „Circle K“ yra didžiausia pagal pajamas Lietuvos mažmeninės naftos prekybos bendrovė. Didžiąją dalį jos degalinių tinklo sudaro viso aptarnavimo degalinės – jų yra 77, dar 11 – automatinės. Pagal 2019 metais sumokėtus mokesčius „Circle K“ Lietuvoje užėmė šeštą vietą.

Delfi primena, kad balandžio 2 dieną ir degalinių tinklas „Saurida“ pranešė, kad suteiks galimybę būtiniausius maisto, higienos, buitinės chemijos produktus įsigyti internetinėje parduotuvėje ir juos atsiimti artimiausioje tinklo degalinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)