Daugiau nei mėnesį „Maximos“ parduotuvės dirbo trumpiau dėl šalyje paskelbto karantino.

„Vyriausybei pritarus pirmajam karantino švelninimo etapui ir sumažinus dalį suvaržymų, įvertinome visas aplinkybes ir priėmėme sprendimą ilginti savo parduotuvių darbo laiką, kad klientai galėtų apsipirkti jiems patogiu metu“, – pranešime cituojama „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Pasak I. Ščerbavičienės, ir toliau bus griežtai laikomasi visų reikalavimų dėl darbuotojų ir klientų saugumo užtikrinimo.

„(...) Parduotuvės yra pasiruošusios suvaldyti didesnius klientų srautus, laikantis visų taisyklių. Darbas jau įgavo stabilų ritmą, užtikrintas nuolatinis visų reikalingų priemonių mūsų darbuotojams tiekimas“, – sako I. Ščerbavičienė.

Nurodoma, kad „Maximos“ prekybos tinklo parduotuvėse ribojami klientų srautai, o klientai prašomi palaukti lauke, laikantis saugaus atstumo. Įleidžiami tik pirkėjai su kaukėmis, respiratoriais, šaliku ar skarele prisidengę veidą. Užėję į parduotuvę žmonės raginami dezinfekuoti rankas arba naudoti klientams skirtas vienkartines pirštines.

ELTA primena, kad nuo antradienio prekybos tinklas „Rimi“ pakeitė dalies parduotuvių darbo laiką. Pailgintas dešimties „Rimi“ parduotuvių darbo laikas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Dvi Vilniaus gyvenamuosiuose rajonuose veikiančios „Rimi“ sekmadieniais dirba trumpiau.

Lidl“ nuo praėjusio ketvirtadienio taip pat pailgino darbo laiką – visos tinklo parduotuvės vėl dirba nuo 8 iki 22 valandos.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)