Kaip rašoma pranešime, prekybos tinklas „Lidl“ kovo mėnesį trigubai padidino motyvacinius priedus visų „Lidl“ parduotuvių bei logistikos centro, įsikūrusio Kaune, darbuotojams. Nuo 65 eurų, paprastai mokamų už vieną mėnesį, priedas buvo padidintas iki 200 eurų dirbusiems visą mėnesį, arba iki 130 eurų, jei darbuotojas dirbo nuo kovo 18 iki mėnesio pabaigos.

Pratęsus karantiną, motyvacinis priedas už balandžio mėnesį visiems darbuotojams, išdirbusiems nuo balandžio 1 iki 13 dienos, sieks 130 eurų prieš mokesčius.

„Visi gerai suprantame savo misiją šiuo nelengvu metu – aprūpinti Lietuvos žmones būtinomis maisto ir ne maisto prekėmis. Daugiau nei 1600 mūsų kolegų kasdien išeina į darbą parduotuvėse ir logistikos centre, kad padėtų šią misiją įgyvendinti. Esame ypač dėkingi savo darbuotojams už jų energiją ir įsitraukimą, o padidinti motyvaciniai priedai leidžia užtikrinti, kad padėka nebūtų vien tik žodinė“, – teigė „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

Taip pat pranešama, kad „Lidl“ jau kelias savaites diegia vis daugiau prevencinių priemonių, kurios užtikrintų saugumą tiek darbuotojams, tiek ir pirkėjams. Visi darbuotojai aprūpinti papildomais dezinfekcinio skysčio kiekiais, reguliariai vykdoma įvairių paviršių ir įrangos dezinfekcija, kasoje dirbantiems darbuotojams parūpinti specialūs veido apsauginiai skydai ir įrengtos apsauginės plastiko sienelės, visiems darbuotojams suteiktos apsauginės veido kaukės, suteikiamos galimybės dirbti mūvint pirštines.

Parduotuvėje reguliuojami pirkėjų srautai, kur reikia, pasamdyta daugiau apsaugos darbuotojų, kad būtų prižiūrimas ne tik bendras pirkėjų srautas, bet ir tinkami atstumai prie kasų. Visose „Lidl“ parduotuvėse yra įrengtos dezinfekcinės stotelės pirkėjams. Taip pat padidinta parduotuvių ventiliacija, o visos parduotuvės dezinfekuojamos kasdien. Šį priemonių sąrašą prekybos tinklas nuolat peržiūri ir pildo, kad užtikrintų kuo didesnį tiek darbuotojų, tiek klientų saugumą. „Lidl“ investicijos į šias papildomas saugumo priemones 49 parduotuvėse ir logistikos centre jau pasiekė 0,3 milijono eurų ir ateityje tik didės.

„Lidl“ bendrovėje Lietuvoje dirba daugiau nei 2000 žmonių, šiuo metu šalyje iš viso veikia 49 prekybos tinklo parduotuvės – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)