„Amber pasta“ – makaronų gamybos įmonė Lietuvoje, kurioje komercijos direktoriaus pareigose M. Dužinas pradėjo dirbti dar 2005 m. Nuo 2008 m. iki šiandien šioje įmonėje jis ėjo generalinio direktoriaus pareigas, o nuo 2016 metų tapo „Amber Pastos“ ir „Malsenos plius“ valdybos nariu. Naujasis vadovas pakeičia iki šiol „Malsenai“ vadovavusį Andrių Rakštį.

„Tai didelis profesinis iššūkis, tačiau tuo pat metu ir galimybė sutelkti dvi Lietuvoje veikiančias „Baltic Mill“ bendroves į vienas rankas bei užtikrinti jų efektyvumą ir tolimesnį augimą“, – tikina M. Dužinas.

Koncerno „Baltic Mill“ generalinis direktorius Andrėjus Cedronas pabrėžia, kad viena iš pagrindinių naujojo vadovo užduočių – įmonių procesų konsolidacija.

Planuojama plėtra ir naujos kategorijos

„Malsena Plius“ Lietuvoje užima daugiau nei pusę miltų rinkos.

„Naujovės pasiteisina, todėl planuojame įžengti į dar tris naujas kategorijas vietinėse rinkose, taip pat turime ambicingų planų ir eksportui“, – tikina M. Dužinas.

Prioritetu naujojo vadovo tiksluose išlieka padidintas dėmesys grūdams ir jų ekspertizei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją