Maxima XXX“ ir vaistinės „Apotheka“ bei „BENU vaistinė“ nuo kovo 16 d. kasdien dirbs nuo 10 iki 20 val. Visos kitos prekybos ir pramogų centre veikiančios parduotuvės, kavinės ir restoranai bus atviri tik aštuonias valandas – nuo 12 val. iki 20 val.

„Stebime situaciją ir aktyviai reaguojame į visus Vyriausybės reikalavimus, skirtus sumažinti viruso plitimo riziką. Nuo šio penktadienio, laikydamiesi institucijų nurodymų, laikinai sustabdėme pramogų erdvių veiklą. Savo iniciatyva nusprendėme priimti sprendimą ir dėl laikino sutrumpinto darbo grafiko, kuris ateityje bus koreguojamas atsižvelgiant į būsimą situaciją“, – teigia „Ozą“ valdančios bendrovės „NEPI Rockcastle Lithuania“ mažmeninės prekybos turto valdytojas Antanas Kemėšis.

Nuo kovo 13 d. iki kovo 27 d. prekybos ir pramogų centre „Ozas“ laikinai neveikia kino teatras „Multikino“, sporto klubas „VS-Fitness“, pramogų erdvė „Atrakcionai.lt“, baleto studija „Evolution“, „Karate akademija“, šokių studijos „Todes“ ir „šok/šok“.

Prekybos ir pramogų centre jau prieš kurį laiką imtasi visų prevencinių priemonių, užtikrinančių aukštus higienos standartus: prie prekybos centro įėjimų, tualetų, taip pat restoranų ir kavinių zonose pakabinti rankų dezinfekavimo priemonių dozatoriai. Nuolat dezinfekuojamos dažniausiai liečiami paviršiai ir lankomos erdvės: dezinfekuojami tualetai, turėklai, rankenos, eskalatorių ir travelatorių porankiai, poilsio zonos, liftai, restoranų ir kavinių erdvės. Prekybos centras yra reguliariai vėdinamas. Matomose vietose prekybos centro lankytojams pateikta svarbi informacija, skatinanti sąmoningumą ir higienos taisyklių laikymąsi. Prekybos ir pramogų centro komanda taip pat padeda visiems savo partneriams diegti prevencines priemones, kurių reikalauja valdžios institucijos.

Dėl koronaviruso Kauno „Akropolis“ keičia darbo laiką

Dėl šalyje galiojančios nepaprastosios padėties nuo kovo 14 dienos prekybos centras Kauno „Akropolis“ keičia darbo laiką. Dauguma prekybos centro nuomininkų darbą pradės vėliau ir baigs anksčiau. Kol kas planuojama, kad darbo laiko pakeitimai galios iki kovo 27 dienos.

„Palaikome visas atsakingų institucijų priemones ir nurodymus kovoje prieš koronaviruso plitimą. Taip pat matome galimybę ir savo iniciatyva imtis papildomų veiksmų. Tikime, kad bendros verslų pastangos, greitas sprendimų priėmimas ir nuolat atnaujinamas veiksmų planas šiuo metu yra itin svarbūs veiksniai valdant grėsmes“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

Kauno „Akropolyje“ esanti „Maxima“ ir „Eurovaistinė“ dirbs įprastu laiku nuo 8 iki 22 valandos. Kavinės ir restoranai nuo 11 iki 21 val. Parduotuves ir paslaugu centrai – nuo 11 iki 20 val. Darbo laikas gali būti koreguojamas pasikeitus aplinkybėms. Apie visus pokyčius bus pranešta viešai.

Taip pat primename, kad laikantis šalyje galiojančių nurodymų iki kovo 27 dienos neveiks „Kakės Makės pasaulis“, „X pramogos“ ir kino teatras „Forum Cinemas“.

Jau keletą savaičių prekybos centro darbuotojų ir lankytojų saugumui skiriamas gerokai padidintas dėmesys – prie įėjimų bei tualetų pakabinti rankų dezinfekavimo priemonių laikikliai. Nuolat dezinfekuojami visi dažniausiai liečiami paviršiai. Padidintas maitinimo zonų ir sanitarinių mazgų valymo dažnumas. Maksimaliai padidintas oro tiekimas iš lauko į pastato vidų.

Trumpinamas prekybos centro CUP darbo laikas

Nuo kovo 14 iki 27 dienos dviem valandomis vakare trumpinamas prekybos centre CUP veikiančių parduotuvių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų darbo laikas.

Nuo šeštadienio prekybos centras CUP tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais dirbs nuo 8 iki 22 val.
„Maxima“, „Eurovaistinės“ ir kavinės dirbs nuo 8 iki 20 val., parduotuvės ir paslaugos veiks nuo 10 iki 20 val., o restoranai nuo 10 iki 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)