Kaip „Delfi“ tikino Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Vilniaus departamento patarėja Daiva Ruželienė, iš viso Kaziuko mugės metu buvo patikrinta daugiau nei 300 prekiautojų.

VMVT tarnybos Vilniaus departamento inspektoriai, kaip ir kasmet, atliko viešojo maitinimo paslaugas teikiančių ir prekybą maisto produktais vykdančių maisto tvarkovų patikrinimus. Patikrinimų metu buvo vertinama, kaip laikomasi iš anksto išplatintų rekomendacijų maisto tvarkytojms, siekiant apsaugoti vartotojus.

„Visi prekeiviai maisto produktais ir viešojo maitinimo įmonės turėjo šiai veiklai būtinus leidimus ir buvo tinkamai pasiruošę, užtikrino privalomuosius reikalavimus bei atsižvelgė į iš anksto pateiktas rekomendacijas.

Patikrinimų metu nustatyta tik smulkių higienos reikalavimų neatitikimų, kurie nekėlė pavojaus vartotojų sveikatai ir po inspektorių pastabų buvo nedelsiant ištaisyti vietoje. Mugės metu vartotų skundų negauta“, – buvo teigiama gautame atsakyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)