Kaip rašoma pranešime, iki šiol paslaugas tik tiesiogiai klientams teikusi bendrovė „Švaros broliai“ tampa ir franšizės davėja bei planuoja aktyvią plėtrą kitose Baltijos šalyse. Teigiama, kad užtikrinti sėkmingą naujo plėtros etapo įgyvendinimą ir efektyvinti valdomų objektų tinklą – pagrindinės sustiprintai bei išplėstai įmonės valdybai keliamos užduotys.

Kaip „Delfi“ pasakojo „Švaros brolių“ atstovai, pirmiausia, galvojant apie plėtrą, žvalgomasi į Latviją. Čia norima išplėsti tunelinių automobilių plovyklų paslaugą.

Kada tiksliai „Švaros brolių“ tunelinės plovyklos atsiras Latvijoje, kol kas bendrovė nedetalizuoja ir tikslių plėtros etapų neįvardija. Akcentuojama, kad būtent ši sritis bus naujojo valdybos nario G. Mažeikos atsakomybė.

„Subūrėme ekspertiškumu grįstą vadovų komandą, remdamiesi savo ir tarptautine patirtimi išauginome itin stiprias kompetencijas švaros paslaugų srityje bei atidžiai ištyrėme rinką – esame pasiruošę tunelinių plovyklų franšizę pasiūlyti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje", – teigia vienas iš kompanijos įkūrėjų, generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

„Nuosekliai tolimesnei plėtrai dabar svarbiausia – stabilumas, tvarus ir atsakingas verslo bei finansų valdymas. Užtikrinus visa tai, „Švaros brolių“ sukauptos žinios ir suburti ekspertai gali sukurti dar vieną sėkmės istoriją Lietuvai – čia gimusį verslo modelį sėkmingai plėtoti kitose šalyse“, – sako verslo valdymo paslaugų įmonės „Mažeika ir partneriai“ vadovas G. Mažeika.

2017 metais „Švaros broliai“ Lietuvos rinkai pristatė tunelines plovyklas. Per trejus metus kompanija sukūrė 7 plovyklų tinklą ir šiemet planuoja jį plėsti.

Per paskutinius trejus metus tunelinėmis plovyklomis lietuviai naudojosi beveik 2,4 mln. kartų. Iš jų daugiau kaip 1,2 mln. kartų – 2019-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)