„1. Įsiteisėjusiu Vilniaus miesto apylinkės teismo 2017 m. gruodžio 22 d. sprendimu Mindaugas Marcinkevičius pripažintas paskelbusiu tikrovės neatitinkantį teiginį ir įpareigotas paskelbti šį paneigimą:

PANEIGIMAS

Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimu nustatyta, kad 2017-01-02, 15:20 val. DELFI, UAB valdomame naujienų portale www.delfi.lt, rubrikoje VERSLAS/NAUJIENOS paskelbtame žurnalisto Martyno Žilionio straipsnyje „Lietuvos turtingųjų kova tęsiasi: susikirto dėl uždirbtų milijonų“ Mindaugo Marcinkevičiaus paskleistas teiginys „Akivaizdu, kad ne tik mes, bet ir Lietuvos valstybė patyrė milžinišką žalą“ neatitinka tikrovės ir žemina Nerijaus Numavičiaus garbę ir orumą.

2. Įsiteisėjusiu Vilniaus miesto apylinkės teismo 2017 m. gruodžio 22 d. sprendimu Gintaras Marcinkevičius pripažintas paskelbusiu tikrovės neatitinkantį teiginį ir įpareigotas paskelbti šį paneigimą:

PANEIGIMAS

Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimu nuspręsta, kad 2017-01-02, 15:20 val. DELFI, UAB valdomame naujienų portale www.delfi.lt, rubrikoje VERSLAS/NAUJIENOS paskelbtame žurnalisto Martyno Žilionio straipsnyje „Lietuvos turtingųjų kova tęsiasi: susikirto dėl uždirbtų milijonų“ Gintaro Marcinkevičiaus paskleistas teiginys „<...> buvo pavogti pinigai, tiek iš akcininkų, tiek iš valstybės“ neatitinka tikrovės ir žemina Nerijaus Numavičiaus garbę ir orumą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)