„Su BMW Lietuvos atstovai yra kalbėję įvairiais lygiais, todėl indikavus, kad prezidentas galės skirti laiko trumpam susitikimui Miuncheno saugumo konferencijos metu, BMW atstovai reagavo itin pozityviai.

BMW sudomino stiprus Lietuvos informacinių technologijų sektorius, fotonikos sektoriaus siūlomos vertės bei Lietuvos teikiamos galimybės testuoti ateities mobilumo sprendimus. BMW vadovą taip pat itin sudomino stiprus Lietuvos informacinių technologijų sektorius, darbuotojų kompetencija“, – Eltai sakė A. Bubnelis.

Prezidento patarėjas teigė, kad G. Nausėda susitikimo metu pakvietė BMW vadovą labiau susipažinti su Lietuvos investicine aplinka.

„Šio trumpo susitikimo metu buvo pristatyti Lietuvos išskirtinumai, prezidentas pakvietė BMW vadovą išsamiau susipažinti su Lietuvos investicine aplinka, darbuotojų kompetencija ir atskirų sektorių siūlomomis vertėmis“, – teigė A. Bubnelis.

Susitikimai su tarptautinėmis verslo organizacijomis, kuriais siekiama pritraukti užsienio investicijas, yra svarbus elementas prezidento vizituose. Kvietimą investuotojams prezidentas išsakė jau pirmojo užsienio vizito į Lenkiją metu praėjusių metų liepą“, – pridūrė prezidento atstovas žiniasklaidai.

Susitikime taip pat skirta laiko aptarti ir Lietuvos tikslus žaliosios ekonomikos srityje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)