„Kalbant apie „Bolt“, sulaukiau signalų iš labai kompetetingų šaltinių, kad ten yra taksi vairuojančių žmonių, neturinčių galiojančių darbo leidimų arba leidimo tai daryti – žmonių, kurie buvo įleisti į Estijos Respubliką arba (atvyko) bevizio režimo pagrindu; tačiau jiems neleidžiama čia dirbti neturint tam vizos, o jie vis tiek dirba taksi vairuotojais“, – sakė M. Helme per vyriausybės valandą parlamente trečiadienį.

Ministras sakė norintis patikrinti, ar „Bolt“ laikosi esamų reikalavimų.

„Ketinu tai patikrinti, ir jeigu šie signalai pasirodys klaidingi, aš pripažinsiu, kad ši bendrovė yra patikima. Jeigu paaiškės, kad tai yra tiesa, šios bendrovės nepatikimumas bus įrodytas“, – pareiškė jis.

M. Helme sakė nesantis toks naivus, kad manytų, jog bet kas, įregistravęs savo kompaniją, „a priori niekada nesiims jokių nesąžiningų veiksmų, nes jis yra toks sąžiningas, o Estijos valstybė – tokia miela, kad visi laikosi jos įstatymų“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)