Baudą pernai skyrusi Konkurencijos taryba ketvirtadienį pranešė, kad Vilniaus apygardos administracinis teismas (VAAT) trečiadienį atmetė „Maximos LT“ skundą.

Taryba 2019 metų spalį paskelbė, kad įmonė pažeidė įstatymą, nes tiekėjai pagal sutartis buvo įpareigoti mokėti tam tikrą mokestį už reklamines akcijas, nors konkretūs pardavimo skatinimo veiksmai sutartyse nebuvo nurodyti ar detalizuoti.

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė BNS teigė, kad bendrovė skųs teismo sprendimą.

„Sužinoję, kad teismas nusprendė mūsų skundą atmesti ir išanalizavę argumentus, nusprendėme tokį teismo sprendimą apskųsti“, – BNS teigė E. Dapkienė.

Bendrovės nuomone, Konkurencijos taryba paskyrė baudą, įvertinusi bendrovės veiksmus tik formaliai, neatsižvelgusi į visas faktines aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)