„Pritrauktas lėšų kiekis yra visiškai pakankamas fondo strategijai įgyvendinti, todėl nusprendėme nepratęsti platinimo termino ir skirti visą savo energiją pagrindiniam tikslui – vertės kūrimui mūsų investuotojams bei įmonėms, į kurias bus nukreiptos mums valdyti patikėtos lėšos“, – pranešime sako fondo vadovaujantis partneris Darius Šulnis.

Fondas orientuosis į 10-30 mln. eurų vertės investicijas Baltijos jūros regiono bendrovėse. Planuojama, kad iš viso jis investuos į 8-12 įmonių. Nuo pirmojo platinimo pabaigos fondas jau yra investavęs į dvi bendroves, veikiančias sveikatos priežiūros ir inžinerinių paslaugų srityse.

„INVL Baltic Sea Growth Fund“ vykdomoji partnerė Deimantė Korsakaitė teigia, kad didelė dalis fondo investuotojų patvirtino pasirengimą koinvestuoti kartu su fondu, kas, esant poreikiui, valdymo komandai leistų svarstyti iki 100 mln. eurų kapitalo investicijas į atskirą įmonę.

„INVL Asset Management“ priklauso vienai pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos regione „Invalda INVL“, kurios įmonės valdo pensijų ir investicinius fondus, alternatyvias investicijas, individualius portfelius, privataus kapitalo turtą bei kitas finansines priemones.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)