Kaip paaiškėjo, adresu Laivės pr. 36 sausį buvo pradėtas statyti verslo centras pavadinimu „Freedom36“. Šio projekto užsakovas – įmonė UAB „Karklita“.

DELFI susisiekus su įmonės generaliniu direktoriumi Aurimu Martinkėnu, šis aiškino, kad šiandien sklype matomi ir nuotraukose užfiksuoti automobiliai, susiję su anksčiau ten veikusia saugoma automobilių stovėjimo aikštele, kurią tuometinis operatorius nuomojosi iš tos pačios įmonės UAB „Karklita“.

„Automobilių savininkai nežinomi – jų ieškojo automobilių stovėjimo aikštelių operatorius, anksčiau nuomojęsis minėtą sklypą. Buvo kreiptasi į policiją ir į Vilniaus miesto savivaldybę, tačiau savininkų nustatyti nepavyko.

Automobiliai piktybiškai laikomi bendrovės sklype, jų savininkų paieškos procedūra vykdoma toliau“, – pasakojo jis bei pridūrė, kad neradus savininkų buvo pradėti kasimo darbai, mat tiesiog patraukti iš sklypo transporto priemonių negalima, nes yra pasibaigęs šių automobilių eksploatavimo laikas.

„Šiuo metu sklype vykdomi kasimo darbai, objekto statybas vykdantys rangovai (statybininkai – red.), nesuderinę su užsakovu (UAB „Karklita“), priėmė sprendimą laikinai patraukti transporto priemones, į statybos aikštelės vietą (matyti nuotraukose – red.), kur būtų mažiausiai trukdoma statybos darbams“, – sakė jis.

Policija, kaip patikino A. Martinkėnas, ir toliau ieškos automobilių savininkų.

Kaip nurodoma projekto „Freedom36“ puslapyje, Laisvės pr. 36 iškils 6 aukštų verslo centras. Jo statybos buvo pradėtos sausio pradžioje, o darbus baigti planuojama 2021 m. III ketv.

Anksčiau platintame pranešime žiniasklaidai buvo teigiama, kad investicijos į projektą sieks 30 mln. Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)