„Dėl vandentiekio avarijos Trakų gatvėje susiformavo įgriuva. Įgriuva pažymėta nukreipiamosiomis gairėmis. Dėl remonto darbų numatomi eismo ribojimai“, – informavo įmonė.

Kol kas vairuotojams rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.

„Vilniaus vandenys“ komunikacijos vadovas Mindaugas Linkaitis DELFI sakė, kad bus dirbama tol, kol avarija bus likviduota.

„Ties Trakų gatvės 12 namu įvyko vandentiekio avarija. Šiuo metu kreipėmės į kelių policiją, kad ši nukreiptų eismą. Jeigu dėl avarijos likvidavimo darbų reikės atjungti vandens tiekimą aplinkiniams klientams, jie apie tai bus informuoti individualiai SMS žinutėmis.

Šiuo metu situaciją aiškinamės detaliau ir atsiprašome dėl laikinų nepatogumų. Šiuo metu darome viską, kad avarija kuo mažiau pasijustų mūsų klientams. Dirbsime tol, kol avarija bus likviduota“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)