Klaipėdos vicemeras Vidmantas Plečkaitis, aplankęs centrinėje Atgimimo aikštėje įrengtą spalvingą Kalėdų miestelį, pirmiausia ieškojo namuko, kuriame yra įsikūręs šventinis "Lietuvos pašto" skyrius.

Vicemeras į šventinę "Lietuvos pašto" urną įmetė savo laišką Kalėdų Seneliui. Jame prašoma, kad paštininkai neskriaustų miestiečių - paliktų galioti senąją atsiskaitymo už vandens tiekimą tvarką.

Visuose "Lietuvos pašto" skyriuose per mėnesį už vandens tiekimą nemokamai atsiskaito apie 28 tūkst. klaipėdiečių šeimų. Vėliau paštininkų išlaidas kompensuoja savivaldybės įmonė "Klaipėdos vanduo".

"Lietuvos paštas" jau paskelbė nuo kitų metų su vandens tiekėjais sudarysiąs naujas sutartis. Tada pašto paslaugos už atsiskaitymus uostamiesčio gyventojams turėtų pabrangti vos ne trigubai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją