„Mūsų viešbutį nusipirko kiti savininkai ir jie keis veiklos pobūdį. Mes buvome su jais susitikę, kitą savaitę jie išleis pranešimą spaudai, kuriame bus daugiau informacijos.

Šiandien jis yra parduotas įmonei „Addere“, o ir veikla bus visiškai kita, nesusijusi su viešbučiu“, – tikino jis.

Anot buvusio vadovo, kompleksas veiks iki sausio 15 dienos, o paskui duris užvers visam laikui. Klientams, kurie turėjo išsipirkę paslaugas, kaip tikino, pinigai jau grąžinti.

Paklausus, kodėl kompleksas uždaromas, vadovas sakė, kad jis dabar turi naujus savininkus.

„Jis jau seniai buvo pardavinėjamas bankroto procedūroje, o jį nusipirko kiti savininkai“, – tikino jis ir teigė, kad kol kas, kokia kita veikla bus vykdoma komplekso patalpose, jis nežinantis.

Po kurio laiko portalas 15min.lt patikslino, kad vandens parkas ir toliau lieka veikti ir priims lankytojus.

Praėjusių metų kovą DELFI rašė, kad „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ centro pastatai parduodami.

Tuomet skelbime iš viso išvardinta 12 objektų, vertingiausi kurių yra viešbučio su restoranu ir pramogų bei vandens relaksacijos centro pastatai. Sąraše taip pat buvo sarginė, transformatorinė, administracinis pastatas su katilinės patalpomis, sandėlis, garažas ir kitas nekilnojamasis ar kilnojamasis turtas.

Bendras jo plotas – 17 925 kvadratiniai metrai, kurių pradinė kaina siekė 2,5 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, lapkritį objektų savininku tapo įmonė „Addere“.

Šios įmonės akcininkai – kitos įmonės „Ajukas“ ir „Anno 2020“. „Ajuko“ akcininkė – Julija Jotautė, o „Anno 2020“ – Kristina Judinė.

Prieš tai valstybinėje žemėje esančių pastatų savininkė buvo nuo 2014 metų bankrutavusi įmonė „Andova“.

Kaip nurodoma 2014 metų Vilniaus apygardos teismo nutartyje, „Andovos“ bankroto administratoriui buvo leista vykdyti po bankroto bylos iškėlimo įsiteisėjimo pradėtą įmonės turto nuomos veiklą.

„Teismo vertinimu, bankrutuojančios įmonės turto nuoma, pradėta po bankroto bylos iškėlimo, iki bus parduotas įmonės turtas, užtikrins kreditorių interesus, mažins įmonės įsiskolinimų mastą, todėl administratoriaus prašymas tenkintinas“, – rašoma nutartyje.

Pastatus iš „Andovos“ nuomojasi įmonė „Banela“. Tačiau veiklą „Trasalyje“ vykdo ne ji, o dar viena įmonė – „Alsakis“.

Paskutiniu metu buvo girdėti lankytojų skundų dėl „Trasalio“ viešbučio būklės. Viename vaizdo įrašų teigta, kad vonios kambaryje buvo matyti pelėsis, o ant lovų dėmės. Plačiau apie šį incidentą galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)