Ryšių su visuomene agentūros "A. Jonkus ir partneriai" direktorius Artūras Jonkus BNS sakė, kad į LRVS tarybą išrinkti septyni nariai, o sąjungos pirmininke - VU Komunikacijos fakulteto docentė Vilija Gudonienė.

LRVS tarybos nariais tapo Vilija Gudonienė, ryšių su visuomene agentūros "Guliverio tinklas" direktorius Darius Šilas, Lietuvos banko Ryšių su visuomene skyriaus vedėjas Kęstutis Vanagas, ryšių su visuomene agentūros "A. Jonkus ir partneriai" direktorius Artūras Jonkus, Vilniaus universiteto Žurnalistikos instituto direktorė daktarė Audronė Nugaraitė, ryšių su visuomene agentūros "Viešųjų ryšių partneriai" projektų direktorius Kristinas Taukačikas bei ryšių su visuomene agentūros "Viešųjų ryšių studija" direktorius Virginijus Daukas.

A. Jonkus sakė, kad LRVS patvirtino ryšių su visuomene etikos kodeksą, pritarė Tarptautinės ryšių su visuomene asociacijos (IPRA) priimtam kodeksui.

Lietuvoje taip pat veikia Lietuvos viešųjų ryšių asociacija (LiVRA), kurios Koordinacinės tarybos pirmininkė - Virginija Benetienė. Ši asociacija vienija fizinius ir juridinius asmenis.

Anot A. Jonkaus, LRVS vienys tik fizinius asmenis, veikiančius ryšių su visuomene srityje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją