Prieš tai jis dirbo pagrindinio „Vilniaus prekybos“ akcininko Nerijaus Numavičiaus šeimos biure, paskutinius dvejus metus buvo atsakingas ir už „Vilniaus prekybos“ komunikaciją.

„Bankinis sektorius man visada buvo artimas, 9 metus dirbau banke „Nordea“. „Revolut“ pasiūlymo prisijungti prie komandos negalėjau atsisakyti – Lietuvoje šiuo metu kuriamas pasaulinio lygio bankas, ir aš noriu prie to prisidėti, žengti koją kojon su technologijomis, kurios padeda žmonėms taupyti laiką, palengvina kasdienių finansų tvarkymą“, – teigia Vaidotas Cucėnas.

Anot jo, šiuo metu „Revolut“ išgyvena labai įdomų procesą tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje – iš startuolio tampa korporacija, kurioje jau šiandien dirba per 1800 darbuotojų, iš kurių per 100 Lietuvoje. Biurai steigiami ne tik Europoje, bet ir JAV, Singapūre, Australijoje, Japonijoje. Šiuo metu „Revolut“ visame pasaulyje turi per 9 mln. klientų. „Revolut“ paslaugomis Lietuvoje naudojasi apie 300 000 klientų.

„Ateinu čia padėti „Revolut Bank“ vadovui Virgilijui Mirkės ir jo buriamai naujajai komandai kurti banką. Manau kad finansinių technologijų startuolis gali konkuruoti su tradiciniais vietos rinkos žaidėjais, o tradicinę bankų komunikaciją galima suderinti su „fintech“ stiliumi ir mąstysena. Esu įsitikinęs, kad bankas ir startuolis kartu, gali dar geriau rūpintis klientais, jiems suteikti įvairesnių paslaugų už konkurencingą kainą.

Pamenu, ne taip seniai padėti indėlį į banką ar pasiimti vartojimo paskolą, naudojant mobiliojo telefono programėlę, atrodė misija neįmanoma – dėl duomenų apsaugos, technologijų. Džiaugiuosi, kad labai greitai, „Revolut Bank“ savo klientams jau galės pasiūlyti ir šias paslaugas“, – pasakoja V. Cucėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)