Susisiekimo ministerijos atstovai BNS nurodė, kad Lietuvos pašto valdybai paskelbus šių pastatų aukcioną, ketinama tartis dėl tolimesnio veiksmų plano, kaip būtų galima juos išsaugoti ir pritaikyti visuomenės poreikiams.

Lietuvos paštas yra priėmęs sprendimą pastatus parduoti dėl per brangaus išlaikymo, tačiau dalis politikų pasisako už jų išsaugojimą visuomenės reikmėms. Išsaugoti pastatus pašto veiklai ir visuomeninei paskirčiai ragina ir Kultūros paveldo departamentas.

Klaipėdos savivaldybė ketvirtadienį pranešė apie planus įsigyti centrinį paštą ir prašo stabdyti aukcioną – planuota pastatų kompleksą Liepų gatvėje parduoti gruodžio viduryje.

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius yra teigęs, jog Lietuvos pašto siekis parduoti pastatus didmiesčiuose turėjo įtakos jo spalio pabaigoje priimtam sprendimui atšaukti valstybės valdomos įmonės valdybą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)