„Nuo pat pradžių kūrėme produktą globaliai rinkai, todėl tarptautinę plėtrą pradedame nuo Jungtinės Karalystės. Tai yra šešta pagal dydį pasaulio ekonomika bei konkurencinga, dinamiška ir atvira naujovėms rinka. Joje matome didelį potencialą mūsų platformai”, – pranešime cituojama viena iš platformos įkūrėjų Gabija Grušaitė.

Pranešama, kad „Qoorio“ pagrindiniais investuotojais tapo Liuksemburgo fondas „Mangrove Capital“, kartu su „Change Ventures“, „70 Ventures”, Mantu Mikucku („Vinted“ operacijų vadovas), Vytautu Kubiliumi („Google“ vadovu Baltijos šalims) ir kitais.

Kiek anksčiau šiemet „Qoorio“ jau sulaukė 540 tūkst. Investicijos iš „Change Ventures“, „70 Ventures Accel”, Thomas Plantenga, Manto Mikucko, Vytauto Kubiliaus ir kitų investuotojų.

Pritrauktas lėšas „Qoorio“ skirs produkto vystymui bei tarptautinei plėtrai.

„Qoorio“ yra žinių dalijimosi platforma, kurios naudotojai keičiasi savo patirtimi bei žiniomis su kitais bendruomenės nariais. Programėlė veiklą Lietuvoje pradėjo 2019 metais vasaros pradžioje kaip „HumansApp“. Ją įkūrė „Vinted“ valdybos narys ir vienas įkūrėjų Justas Janauskas bei rašytoja Gabija Grušaitė. Šiuo metu „Qoorio“ turi per 20 tūkst. vartotojų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)