Norint naudotis naująja „Bolt“ paslauga, klientams reikia tiesiog atsisiųsti programėlę „Bolt Food“. Atsižvelgiant į žmogaus buvimo vietą, ji pirmiausia nurodys tuos restoranus, iš kurių maistas būtų pristatomas greičiausiai.

Šiuo metu „Bolt Food“ siūlo pristatymą iš 130 skirtingų restoranų ir 200 lokacijų Vilniaus mieste. Užsisakyti maisto į namus bus galima sostinės centro, senamiesčio, Žirmūnų, Baltupių, Karoliniškių, Pašilaičių, Fabijoniškių, Pilaitės, Lazdynų, Naujininkų, Viršuliškių, Šnipiškių, Šeškinės rajonų teritorijose.

Artimiausiu metu „Bolt“ maisto pristatymo programėlė turėtų startuoti ir Kaune, o ateinančios vasaros sezonu – Klaipėdoje. Vilnius yra antras miestas pasaulyje, kuriame pradeda veikti „Bolt Food“, pirmą kartą ši paslauga rugpjūčio pabaigoje startavo Taline. „Bolt Food“ artimiausiu metu taip pat pradės veikti Latvijoje, Pietų Afrikoje ir kituose Europos bei Afrikos miestuose.

„Bolt“ anksčiau buvo žinoma kaip „Taxify“.

Markuso Villigo įkurta įmonė veiklą pradėjo 2013-aisiais. Nuo to laiko „Bolt“ yra viena greičiausiai augančių pavėžėjimo platformų Europoje ir Afrikoje. Tarp jos investuotojų: „Daimler“, „Didi Chuxing“, „Korelya Capital“ ir vienas „TransferWise“ bendraįkūrėjų Taavetas Hinrikus.

„Bolt“ aptarnauja daugiau kaip 25 milijonus klientų daugiau kaip 30 šalių visame pasaulyje. Platforma veikia daugiau kaip 100 miestų Europoje, Afrikoje, Vakarų Azijoje, Šiaurės Amerikoje ir Australijoje bei įdarbina daugiau kaip 900 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)