Oficialioje banko svetainėje klientai informuojami, kad viena pagrindinių šių pokyčių priežasčių – gerokai sumažėjęs šių paslaugų poreikis tarp banko klientų.

„Per pastaruosius trejus metus valiutos keitimo grynaisiais operacijų skaičius krito tris kartus. Pagrindiniai veiksniai, lemiantys tokius klientų elgesio pokyčius, yra euro zonos plėtra, skaitmeninių atsiskaitymo sprendimų taikymas ir padidėjęs banko kortelių naudojimas užsienyje“, – buvo teigiama pačioje banko klientams teikiamoje informacijoje.

Kad bankas jau netrukus nebeteiks tokios paslaugos, DELFI patvirtino ir „Swedbank“ atstovas spaudai Saulius Abraškevičius. Jo teigimu, tokie pokyčiai neturės jokios įtakos darbuotojų skaičiui banko padaliniuose.

Taip pat, kaip buvo pabrėžiama, svarbu atkreipti dėmesį, kad šis pakeitimas nedaro jokios įtakos negrynaisiais pinigais teikiamoms paslaugoms, t. y. banko sąskaitose atlikti operacijas, laikyti lėšas užsienio valiuta ir vykdyti valiutos keitimą bus galima įprastai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)