„Pripažinsiu, rasti sutarimą dėl taikos nebuvo lengva. Iš pradžių LVK reikalavo, kad paneigčiau savo viešai pasakytus žodžius dėl nesąžiningų reikalavimų ir atlyginčiau 50 tūkst. eurų LVK neturtinę žalą asmeniškai bei tokią pačią sumą atlygintų ir Užimtumo tarnyba. Tokį paneigimą daryti atsisakiau, nes tai reikštų meluoti sau ir kitiems. Visus metus vykstant teismo procesui derėjomės su LVK dėl taikaus ginčo sprendimo, kuris pareikalavo daug energijos ir valios pastangų“, – žiniasklaidai išplatintame komentare teigia L. Valalytė.

Ji teigia kaip kompromisą savo ruožtu sutikusi ištrinti savo skelbtą įrašą socialiniuose tinkluose ir kreiptis į naujienų portalus Delfi.lt ir 15min.lt kad jie pašalintų dalį komentaro.

„Ne todėl, kad paneigiu ginčo objektą, bet todėl, kad daugiau energijos galėčiau skirti konstruktyviam, vertę kuriančiam darbui. Tikiu, kad iš šio ginčo visi šio to išmokome“, – teigia L. Valalytė.

Praeitų metų rugsėjį viešojoje erdvėje LVK prezidento Valdo Sutkaus atžvilgiu išsakė L. Valalytė bei valstybei priklausančio „Telecentro“ generalinis direktorius Rimantas Šeris. Abu jie teigė susidūrę su V. Sutkaus grasinimais ir reikalavimais. LVK dėl išsakytų kaltinimų kreipėsi į teismą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)